Geupload bestand

Woningcorporaties

Betaalbaar huren in Deventer

De woningcorporaties in Deventer bouwen, beheren en verhuren kwalitatief goede woonruimtes met een betaaldbare huur voor mensen met een lager inkomen.

Het huren van een huis is niet altijd even gemakkelijk als het om financiën gaat. Gelukkig sta je er niet alleen voor; er zijn in Deventer meerdere woningcorporaties die voor je klaarstaan en betaalbare huurwoningen verzorgen voor mensen die het anders niet kunnen redden met hun huidige budget.

Meestal zijn er lange wachtlijsten om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning. Lees op de pagina Kans maken op een sociale huurwoning meer over hoe je je hiervoor inschrijft. Schrijf je vooral op tijd in. Dan spaar je punten middels een wachtsysteem.

De woningcorporaties beheren vooral sociale huurwoningen, maar ook vrijesectorwoningen, zorgeenheden, bedrijfspanden, winkels en garages.

…in de Spotlight!

Rentree

Anita werkt bij het wooncorporatie bedrijf Rentree in Deventer. Rentree verhuurt circa 3.800 woningen en zakelijke ruimtes in heel Deventer: in de oude binnenstad, bestaande wijken en nieuwbouwwijken. ‘Deventer is ons thuis en thuis zijn in Deventer gunnen we anderen ook, daarom helpen we mensen aan een passend huis’. We zijn er voor iedereen die met zijn of haar inkomen niet terecht kan op de vrije markt.

Meer lezen over de visie van Rentree bekijk deze link: https://www.rentreemagazine.nu/editie/rode-draad/