Geupload bestand

Makelaars

Makelaars in Deventer

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Deventer heeft een ruim aanbod aan aankoop- en verkoopmakelaars die je graag op weg helpen bij het zoeken naar jouw droomhuis. Heb je die eenmaal gevonden, dan begeleidt de makelaar je ook graag bij de koop van de woning en eventueel de verkoop van je huidige woning. 

Het is verstandig om te kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij NVM, VBO of Vastgoedpro. Deze brancheorganisaties stellen kwaliteits- en opleidingseisen aan hun makelaars.

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar heeft goede connecties op de lokale woningmarkt, waardoor je snel op de hoogte bent van te koop staande woningen. Handig, vooral als je een woning wil kopen op een gewilde plek. 
Het gemiddelde tarief van een aankoopmakelaar ligt tegenwoordig tussen de 1 en 2 procent incl. btw. Dit betekent dus dat hoe hoger de aankoopprijs van de woning is, hoe meer je aan de makelaar betaalt.

Verkoopmakelaar

In Deventer zijn ruim 70 NVM-makelaars. Hoe maak je nu de beste keuze voor een makelaar om jouw huis te verkopen? Zorg in ieder geval altijd dat je kunt vergelijken, dus nodig meerdere makelaars uit. Bespreek de verkoopstrategie en verkoopprijs, vergelijk de tarieven en voorwaarden en voel aan met wie je een persoonlijke klik hebt. Onderstaand vind je een lijst van makelaars in Deventer met gemiddeld de meeste transacties en de hoogste beoordeling (bron: Funda).