Hofrijk Wonen - Start verkoop!

Dinsdag 31 oktober 2023

Groen, gezellig en gevarieerd wonen in Hofrijk Deventer
Op de locatie van het Sint Jozefziekenhuis, komt een stoer nieuwbouwproject met een grote variƫteit in woningen. Hier ontstaat een moderne wijk met een gevarieerd woningaanbod, maar nog steeds met de klasse van toen.
In een levendige omgeving met gezellige pleinen en ruimte voor ontmoeting, maar ook met rust en ontspanning in besloten hofjes. De woningen passen naadloos bij de omgeving, met respect voor het monumentale karakter van het ziekenhuis en het groene en open karakter van de wijk.

Centraal met alles bij de hand
Hofrijk ligt in een mooie buurt met een voorname uitstraling. Niet voor niets wordt deze buurt ook wel de goudkust genoemd. Met bomen aan weerszijden van de straat, heeft de Gerard van Swietenstraat meer de uitstraling van een laan. En dat zie je ook terug in de rest van de buurt. Door het aanwezige groen maakt de buurt een lommerrijke indruk. De bestaande woningen in deze straat zijn ruim opgezette vrijstaande woningen. De nieuwbouw sluit hier perfect bij aan.

De woningen
In het koopsegment komen er 16 rijwoningen in twee varianten, 24 twee-onder-een-kapwoningen in drie varianten en 3 vrijstaande woningen. Elk woningtype is anders, maar samen vormen ze een mooie eenheid. De uitstraling van de woningen is stoer en robuust door de baksteenarchitectuur en de stevige kappen. Grote ramen met variatie in plaatsing zorgen voor wat speelsheid. De woningen zijn uitgevoerd in drie verschillende tinten metselwerk; van statig en donker tot vriendelijk licht met subtiele variaties.

Aanmelden via de projectwebsite
Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in!

LET OP: de inschrijving loopt tot woensdag 18 januari 12.00 uur.
Je kunt je vanaf NU digitaal inschrijven voor een woning via je persoonlijke account.
Aanmelden kan ALLEEN via de projectwebsite:
www.hofrijkwonen.nl