Geupload bestand

Goed bereikbaar

Deventer: uitstekend bereikbaar

Deventer is overal dichterbij dan je denkt! De stad Deventer is gelegen op een knooppunt van spoor-, auto-, en vaarwegen.

De A1 brengt je naar het westen richting de randstad of het oosten richting Duitsland en via de A50 kun je naar het noorden en het zuiden van het land.

Deventer is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De stad ligt centraal op de spoorverbindingen tussen Amsterdam/Rotterdam/Den Haag en Oost-Nederland of Duitsland en op de lijn Zwolle-Arnhem/Nijmegen. Naast het centrale station is er ook een treinstation in de wijk Colmschate. In Deventer zijn belangrijke voorzieningen bovendien ook goed bereikbaar per bus. Vanaf het NS- en busstation is het maar vijf minuten lopen naar het centrum van de stad.  

Binnen maximaal 3 uur rijden zijn er vijf (inter-)nationale luchthavens bereikbaar. Schiphol is binnen 70 minuten bereikbaar ter trein.  

…in de Spotlight!

Jasper Dusseljee

Jasper Dusseljee is buschauffeur bij Keolis en rijdt voor zijn werk reizigers Deventer en de omgeving door. “De rit vanuit Deventer door Diepenveen en langs de IJssel is iedere keer weer anders en dat maakt het prachtig, ieder seizoen weer!” Juist ook het werken én wonen in de stad bevalt Jasper goed, doordat Deventer gemoedelijk en rustig is. “Het is een stad met een historisch, gezellig en fraai stadscentrum met de mentaliteit van het platteland. Vanuit het centrum loop je zo over de IJsselbrug het platteland op; de natuur en uiterwaarden in!”